FIRMAET

Paktainer sp. z o.o. har siden 1990 produsert høykvalitets elastiske Big Bag beholdere (eng. FIBCer) beregnet for løsvarer. Over halvparten av produksjonen vår blir eksportert til utlandet. Takket være levering av våre produkter til et bredt spekter av selskaper vant vi stor erfaring som igjen hjelper oss til å utvikle de beste emballasjer for kundene våre. Bortsett fra Big Bag sekker produserer Paktainer også innsatser til ISO-konteinere. På kundens bestilling produserer vi også overtrekk samt ulike typer poser for innpakning av ikke-løse materialer.

Elastiske Big Bag konteinere brukes for transport og lagring av alle typer løsvarer, fra matvarer til farlige FN-stoffer. Big Bag sekker er mye brukt i kjemi-, mat-, farmasøytisk, bygge-, landbruks- og utvinningsindustrien. Avhengig av kjemiske og fysiske egenskaper til det innpakkede stoffet tilbyr vi Big Bag sekker for standardmaterialer og for farlige FN-merkede stoffer, antistatiske Big Bag sekker av type B og Big Bag sekker av type C som avleder antistatiske utladninger.

Selskapets virksomhet baserer på ISO 9001 kvalitetssystem. Alle oppgaver – fra mottakelse av kundebestillinger til produksjon og logistikk, er strengt overvåket og kontrollert for å sikre beste kvalitet på Big Bag sekker. Våre kvalifiserte og erfarne medarbeidere, kontinuerlig utvidelse av maskinparken vår, langvarige relasjoner med komponentleverandører, og prosedyrer som vi utviklet gjennom årene – alt dette bidrar til at hver emballasje som forlater vår fabrikk, er av høyeste kvalitet og er absolutt pålitelig.

video
play-sharp-fill