Innerlinere

Profilerte innerlinere (Liners) til storsekker og andre emballasjer

Kunder fra næringsmiddel- og kjemikalieindustrien stiller stadig økende krav til hygieneprodukter og grenseverdier til slike emballasjer som storsekker, oktabiner og industrielle pappesker.

Paktainer produserer profilerte innerlinere til slike emballasjer som storsekker, oktabiner eller industrielle pappesker. Takket være disse innerlinerne og etter innføringen av BRC IoP, har kundene våre høyere kvalitetsgaranti på produktene våre.

Paktainer tilbyr også ulike typer innlegg av PE-folie bestående av forskjellige tykkelser og farger, samt avsperrende flerlags-folie med PA og EVOH-sjikt, eller av aluminiumbaserte laminater som f.eks. PET-ALU-PE. Egenskapene til folien velges i henhold til det emballerte produktet. Dimensjonene på innerlinerne tilpasses den ytre emballasjen (etter kundens egne mål).

Dersom man bruker emballasjene i eksplosjonsfarlige områder i nærheten av gass og støv, kan innerlinere lages i en antistatisk utgave, i tillegg til en utgave der de selv avleder elektriske ladninger.

Dersom du er interessert i Paktainer produkter så ta gjerne kontakt med salgsavdelingen vår.

Har du noen spørsmål? Bruk kontaktskjemaet !


    Les mer

    * - obligatorisk felt

    video
    play-sharp-fill